Copywriting 4 Business

free forum for copywriters


You are not connected. Please login or register

COPYWRITING CONTEST BY KPM :: PRODUCT X

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

16 Re: COPYWRITING CONTEST BY KPM :: PRODUCT X on Thu Aug 20, 2015 8:37 pm

[K!S4H BUD4K-BUD4K OP!S]
.
.
Hye Broo! Baru 1 MINGGU Tak jumpa..Dah LAIN jeee aku tengok ko nieee....!
.
.
APA yang lain nyee..Aku mcm biasa jee..Pegi keje, balik keje..Mcm tu je lahh..Hari² buat perkara sama..
.
.
TAKKK ! Bukan tuu maksud aku..Ko nampak SEGAK bergaya jee skrg niee..RAMBUT ko klu dlu nampak Serabut jee..
.
.
Oh, pasal RAMBUT aku keww..Biasa jee..Takada apa PERUBAHAN ponn..HiHiHi

View user profile

17 Re: COPYWRITING CONTEST BY KPM :: PRODUCT X on Thu Aug 20, 2015 8:41 pm

DULU DUK JAUH KINI DAH DEKAT

Percaya tak uolls, dulu kalo tengok tv, somi akak suka duk jauh dari akak.Terasa taww.  Busuk ker sangat akak nie. Terus stress.

Cuma titiskan di rambut. Bau rambut akan harum semerbak. Somi akak dah makin manja. Dah macam magnet, nak ada kat rumah ajer dengan akak.

Kini, dengan hanya 1 titis serum, somi dah jadik makin dekat dengan akak. Bagusnya serum minyak argan nie. Pengikat kasih sayang somi isteri.

Nak cuba product x nie? Meh sini pm akak sekarang.

Beli 1 botol FREE postage. Hanya untuk bulan nie sahaja. Memang sooolarisss.

Whtasapp atau kring kring akak 0123456789.

View user profile
By IdrisMokhtar

KULIT BERSISIK HILANG LEPAS BEREKSPERIMEN DENGAN MINYAK ARGAN  



"ma..ma..ma...da besss " kelihatan along berumur 1 tahun mendekati June.
Sambil produk X digengam erat telapak tangannya

Comel melihat keriangan anak kecil ini.

Dulu tangisan sahaja kedengaran.

Teringat dulu, along merupakan penghidap eczema kronik semenjak dari kecil.Kulitnya kering, berair dan bersisik. Tak cukup dengan tu setiap malam menangis kulit gatal. Ibu mana yang tak menangis melihat anak kesakitan.

Husben june tidak pernah putus asa, turun naik Jabatan Dermatologi Hospital Kuala Lumpur sudah menjadi kebiasaan.

Alah bisa tegal biasa orang kata, anak kami inilah nyawa.

June terjumpa PRODUK X  di Newsfeed Facebook, . Bukan bereksperimen tapi June dan husben terdesak.  

Yakin dengan minyak Argan organik yang dihebahkan, kami mencuba. Terbukti berkesan, tambahkn sahaja dengan ubat sapu eczema dari hospital. Kesan nya lebih cepat dan sangat berkesan

" Saya tak sangka anak awak boleh sembuh secepat ini, along pun da boleh gelak sekarang." kata Doktor Azman.
kelihatan kekaguman di raut wajah Dr.Azman. Inilah saat paling mengembirakan pada June dan husben.

Semenjak itu, Produk X sudah menjadi kegemaran kami sekeluarga. Kini Along sudah seperti anak kecil normal lain,sihat dan semakin lincah.


View user profile
by IdrisMokhtar

PEGAWAI EKSEKUTIF KECOH OPIS TITIS MINYAK ARGAN BUKTI TAMBAH KEBERKESANAN PRODUK KESUKAAN


"Masuk je opis, opismate lelaki jeling mata tak lepas-lepas..dulu tak pernah pun nak pandang kita, kini june lebih yakin dengan muka cantik dengan cepat" - June , Pegawai Pemasaran

✆ WHATSAPP " Argan " ke 0111 XXXXXX XXXX

"Ani beli produk sama dengan i, kulitnya cerah selepas 3 hari tapi i esoknya terus cerah u, jeles dia..Ani tak tahu i tambah setitis PRODUK X...ni lah rahsianya, setitis je...muaaah" - Mar, 28 tahun , receptionist

Lebih banyak lagi testimoni di sini http://on.fb.me/produkX



✆ WHATSAPP " Argan " ke 0111 XXXXXXX

=====================
PRODUK X
=====================

PRODUK X berasaskan minyak argan organik adalah anti penuaan.

Berjaya gandakan keberkesanan produk kecantikan sedia ada.

Boleh lah awet muda semula jadi kan, tak perlu lagi tukar-tukar produk



✔ Mengandungi 450 titisan yang boleh digunakan selama 150 hari (3 bulan).

✔ Tidak perlu menukar produk kegemaran, hanya tambah setitis PRODUK untuk kesan berganda

✔ Penggunaan yang sangat mudah, hanya TITISAN sahaja

✔ Berkesan serta merta



✆ WHATSAPP " Argan " ke 0111 XXXXXXX



++++++++++++++++++++

TAWARAN

++++++++++++++++++++++

ek..nanti dulu..dapatkan segera dalam masa terhad sehingga 31 Ogos 2015, untuk menikmati semua ini.



✔ E-Book - 12 Kaedah Urutan Muka Kaedah Che Ta PERCUMA ( Bernilai RM 50)

✔ 1 Masker Organik PERCUMA ( Bernilai Rm 30)

✔ POSTAGE PERCUMA



✆ WHATSAPP " Argan " ke 0111 XXXXXXX

✆ WHATSAPP " Argan " ke 0111 XXXXXXX


Tawaran akan tamat dalam MASA 15 HARI LAGI SHJ,

View user profile

20 Re: COPYWRITING CONTEST BY KPM :: PRODUCT X on Thu Aug 20, 2015 8:58 pm

Saya tak 'KENCING' anda.
.
Hanya 3 titis sahaja, rambut anda kembali lebat dalam 3 hari. GERENTI berkesan tanpa perlu menukar produk kecantikan anda.
.
"Produk X memang terbaik bro, baru pakai 3 hari anak rambut dah mula tumbuh. Produk paling superb. Recomended kepada yang ada masalah botak tengah macam saya" - Hafiz, Rawang.
.
"Bukan sahaja produk ini berkesan ,malah dah 2 bulan pakai tak abis-abis. Memang betul-betul jimat" - Syafiq, Seremban.
.
"Produk X penipu! bukan sahaja lebatkan rambut saya, tapi tiap-tiap malam suami asik nak berkepit je, sampai nak buat kerje lain pun susah sebab tergoda dengan kata-kata romantis dia" - Ayu, Kelantan
.
.
.
WOW!! MEMANG TERBUKTI!!
.
✓ SUPER RESULT - Produk X adalah pelengkap kepada produk kecantikan anda bagi mempercepatkan hasil yang lebih baik dan optimum.
.
✓ SUPER JIMAT - Kandungan 15ml boleh menghasilkan 450 titisan untuk kegunaan 150 hari.
.
✓ SUPER GHAIRAH - Ekstrak bau wangian yang unik dapat menaikkan nafsu kaum adam kepada kaum hawa.


Perlaburan anda untuk memiliki produk X ini hanya RM150 sahaja.
.
Tetapi, Jika anda membuat tempahan sebelum jam 9 malam ini, anda akan dapat:
.
✓ DISKAUN RM80
✓ FREE POSTAGE (Bernilai RM10)
✓ PANDUAN PENJAGAAN RAMBUT (Bernilai RM30)
✓ KHIDMAT NASIHAT PAKAR (Bernilai RM30)
✓ MONEY BACK GERENTI 90 HARI (Bernilai RM150)
.
.
Ini bermakna nilai sebenar perlaburan anda R̶M̶3̶0̶0̶ RM70 sahaja.
.
.
Whatsapp 'X' ke 012-22222222

PS: Saat anda membaca iklan ini, lebih 120 bungkusan sudah sedia untuk di pos.

View user profile

21 COC BUKAN LAGI TERHANGAT DIPASARAN on Thu Aug 20, 2015 9:00 pm

by IdrisMokhtar

COC BUKAN LAGI TERHANGAT DIPASARAN
.
.
Suami i ni macam dah tak berminat dengan i.
.
Asyik dengan smartphone je..COC la tu, macam la COC tu lagi penting dari saya ni.
.
Errrrghh..geramnya i, rase macam nak cubit husben i ni la. Bukan i ni tak HOT, dah macam Che Ta. Body solid molid, muka da macam Aisyawarya Rai.
.
Tu meja solek tu, penuh make up. i duduk rumah tak bermakna  i tak berhias Mak jah oi, macam-macam da produk i cuba nak cantik.
.
kalo awal kawin dulu meriah la,gelak sini gelak sana
.
berkepit memanjang, tangan berpimpin tak lepas.
.
Sekarang sunyi je tiap malam, i sibuk dengan anak-anak. Husben plak, itu jela COC yang dihadapnya. 24 jam berkepit dengan hanset, i ni dia tak pandang da.

.
bunyi cicak lagi kuat
.
i RUNGSING la, husben ni ada pasang lain ke.
.
macam-macam produk dah i beli, bukannya murah. Semuanya semata-mata untuk husben sorang ni. eee..runsing !! kenapa ye husben jadi macam ni.
.
i mengadu dengan  Jijah, Jijah ni tak de la HOT sangat, HOT lagi i. Tapi i tengok
jijah dengan husben macam belangkas, anak dah 4 tapi berkepit macam orang baru kahwin.
.
Jijah sarankan i pakai PRODUK X ni, ambik setitis sental dekat losyen muka.
.
ai,tak kan la semudah itu. I percaya tak percaya cuba je la.DEMI husben.
.
MALAM tu husben tinggal kan COC. euuw..malu la i nak cerita, husben jeling manja.
.
KINI....
.

COC bukan lagi terhangat di pasaran
.

Syhhhhh...PM i yerk Sekarang


View user profile

22 Re: COPYWRITING CONTEST BY KPM :: PRODUCT X on Thu Aug 20, 2015 9:01 pm

Penulis Faris Zaha

[ Malu Nak Keluar rumah? ]

Disebabkan muka lesu, tidak bermaya anisa malu mahu keluar rumah.
.
Sehinggalah rakan sekerjanya memperkenalkan produk x.
.
Setelah menggunakan produk x anisa sering ditegur oleh rakan2 sekerjanya.
.
Ramai yang kata anisa semakin CANTIK dan SEMAKIN AYU.

KELEBIHAN PRODUK X

Hanya dengan satu titisan PRODUK X anda dapat menjimatkan masa dan duit anda.

Produk x mengandungi ekstrak bauan semulajadi.
»Kaya dangan Pati Minyak Argan tulen
»Sebotol ada 450 titisan
»fomula RAHSIA semulajadi
»mengandungi 15ml

SETELAH MENGGUNAKAN PRODUK X

»menganjalankan kulit anda
»kulit muka anda tidak lagi berminyak
»Sentiasa segar sepanjang hari
»Muka semakin ayu
»Kulit semakin putih
»Tiada lagi kelihatan jerawat

JANGAN TUNGGU LAGI

Dengan 1 titis sahaja rasailah KEAJAIBANnya.

Produk X JANGAN bayar lebih.

Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia

Diskaun sebanyak 25% Menanti anda kepada 25orang TERAWAL sahaja.

>>>>>Taip "XXX" hantar ke 0199999999<<<<
>>>>>Taip "XXX" hantar ke 0199999999<<<<
>>>>>Taip "XXX" hantar ke 0199999999<<<<

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum